Ni la dia Taucu Blues tuh,aku guna ikan curut aje(klu kat tmpt lain org sebut ikan sardin kut) .
Menu sampingan pulak aku pi skodeng dapoq Kak Ummi sbbnya dah ada stok ikan cencaru pulak. Bosan pulak asyik dok goreng ikan sambal belah belakang aje klu ada ikan tu,so hari ni aku cadang nak belah depan pulak.Skodeng punya skodeng dapat resepi Ikan Terutup. Kak Ummi pulak masak ikan tu hasil dari skodeng kat umah Za Jurnal Rasa Bahan dah ada so redah ajer la...
sorry aa gambar tak segak tapi rasa dia mmg bleh rekemen kat member tu...
Tak ketinggalan...apa lagi habuan nak lepas mengkelan...Kopi 'O' pekat sempoi habaq kat hang... Layannn....
Tak ketinggalan...apa lagi habuan nak lepas mengkelan...Kopi 'O' pekat sempoi habaq kat hang... Layannn....
No comments:
Post a Comment